Følg oss på Twitter!

Som en del av vår satsing på sosiale medier, har vi nå kommet oss på Twitter. Vi vil hovedsakelig bruke tjenesten til å informere våre følgere om oppdateringer og nyheter. Vårt Twitter-navn er nextstagetech. Klikk på bildet nedenfor for å følge oss:

Fra Wikipedia:
Twitter er et amerikansk gratis nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukerne sende og lese andre brukeres oppdateringer (på engelsk kalt tweets), som er tekstbaserte meldinger bestående av inntil 140 tegn.

Oppdateringene vises på brukerens profilside og mottas av andre brukere som har valgt å abonnere på nettopp denne brukerens meldinger. De fleste brukere velger at oppdateringene sine skal være åpne til å leses for alle,[trenger referanse] men det er også mulig å begrense mottakerne. Brukere kan lese motta oppdateringene på nettsiden til Twitter, via SMS, RSS, epost eller ved hjelp av egne programmer.

Twitter begynte som et forsknings- og utviklingsprosjekt hos selskapet Obvious i San Francisco i mars 2006 og ble først kun benyttet innad i selskapet. Det ble lansert for allmennheten i oktober 2006. I november 2008 ble det anslått at Twitter hadde 4-5 millioner registrerte brukerkontoer. Det skal være om lag 20 000 nordmenn som bruker Twitter.

Ordet twitter betyr kvitring, som i fuglekvitring.

Leave a Reply

Tidsregistrering